#380 2010 var slutet

| Postat i: Mina Tankar
0
 
Känns som att det forfarande bara var ca ett år sedan som våran vänskap "försvann" men nu när jag kollar efter så var det början av 2010 som allt fick ett tvärt slut. 2010!! kan inte fatta att det var 4 år sedan,! har jag levt utan dig i redan 4 år, DET är sjukt. Har länge kännt att jag inte klarar av verkligheten och kännt att det verkligen itne frå vara över, du var den ända för mig och allt jag behövde.! Trotts att det har gått fyra år så tänkte jag ge det hela en sista chans nu och ta alla möjligheter. Tänkte försöka till 100% och om det inte kommer att fungera när jag lagt i hela min själ i det kommer jag nog att bli helt förkrossad och bra tag. Men det är en riskt jag är villig att ta, jag vill verkligen inte riskera dethär när jag till slutet av året flyttar ifrån dig på heltid och på riktigt! 

#379 inte som planerat

| Postat i: Vardag
0

Gårdagen blev verkligen inte som planerat, skulle åka in till skolan för att ha sista seminariet, men det blev inte riktigt så när det inte gick några tåg alls för att det va nå elledning som rasat och sedan strömmavbrott, skulle jag åka buss istället skulla man ehöva ta en riktigt lång omväg och skulle inte hinna fram inann dagen ändå var slut. Så beslutade först att farfar skulle komma och hämta mig för att skjutsa mig till skolan, men när jag fick reda på att man kunde få missa två seminarium så känndes de väldigt onödigt att han skulle behöva sitta och köra den bilten. 
 
Det blev istället ett rygg och axelpass på gymmet innan jag gick hem och fortsatte att skriva på min tenta, nu har jag skrivit nästan halva och den ska in senast nästa vecka, så kommer nog bli klar med den senast måndag om jag väljer att inte göra någonting på den i helgen. Så det känns söknt 
 
INTE LÅNGT KVAR TILL SOMMARLOV.!

#378 Promenad

| Postat i: Vardag
0


Igår skulle jag och Marcus gå hem till hans mamma för att hämta hennes cykel som Marcus ska låna, väg dit blev inte precis den närmaste vägen, utan blev en tur genom skog och äng. Riktigt mysigt, men fick skavsår som att jag bara hade mina converse på mig, vilket inte är det smartaste skovalet om man ska promenera i skogen. 
(bilderna är inte de bästa som att jag inte hade med min kamera utan det fick bli bilder från mobilen)