Latte

| Postat i: Vardag
1
 
Redan hemma från skolan, hade bara projektarbete idag, och som att det var förska lektionen så var jag tvungen att gå. Men nu sitter jag i sängen bredvid älsklingen. Blir nog till att kolla på PrettyLittleLiars nu med latte medans älsklingen fixar med min gamla dator. 

Grymt

| Postat i: Vardag
0
 
- Snygging 
 
Var ju och handlade träningskläder idag, till älsklingen! Så var ute och sprang sen när vi kom hem, och måstde bara säga att han var grymt duktig eftersom att han inte har tränat innan. Blev förvånat glad faktiskt. Det här kommer så super bra, för han är även en del av mitt projektarbete, och det är även mamma. Ska vara personlig tränare till dom båda. Så det ska bli grymt roligt att se förändringen sen. Allt går så länge man kämpar och får peppning på rätt sätt! 

Bromma blocks

| Postat i: Vardag
0
 
- Souvlaki till lunch med min prins! 

Var bara i skolan i ca 30 min idag, hade bara en lektion så älsklingen förljde med till skolan för att vi sedan skulle till Bromma blocks och handla lite träningskläder på XXL, så passade på att käka go lunch också. Hittade en ap snygg tröja på cubus som jag ville köpa som dessutom var nedsatt, men ville ha en vit, och fanns bara en i min storlek och den var trasig.. BUHUU. Finns att beställa men då är den inte nedsatt. Så blir tyvärr att dissa den tröjan för denhär gången.