#403 Träning

| Postat i: Träning
1
Allt eller inget, det är verkligen så det fungerar för mig, det är nog någonting som jag fått av mamma, om det är bra eller dåligt vet jag inte riktigt. Men motivationen är just nu galet hög så idag blev det lite magövningar innan träningen, sedan handbollsträning för att sedan köra ett kort rumppass med mamma innan det blev dusch. Planen är att kanske köra nått intervallpass imorgon för att öka upp snabbheten lite granna. Att se snabbt resultat på kroppen gör att jag vill träna ännu hårdare och mera. 
 

#402 Iphone 5s

| Postat i: Style & New in
0
Fick hem min älskade telefon idag!! Dock så har inte det nya simkortet börjat fungera ännu, så just nu får jag gå runt med två mobiler ifall det vore så att nummret skulle slås över. Och jag vet nog vad många tänker just nu, "men 6an kommer ju snart ut.." ja och det vet jag, men jag vill inte ha en telefon i nuläget som är ännu störren än 5an, och därför tänker jag inte vänta på att den kommer ut. 

#401 Nya tröjor

| Postat i: Style & New in
0
Blev en sväng förbi lite affärer idag, fick med mig dessa två toppar hem. Blev kär i den turkosa, tråkigt bara att sommaren börjar försvinna.