Inredning

| Postat i: Style & New in
0
Var på Ikea med mamma innan jag åkte iväg till pojken min, blev en hylla, lite ljus och sen en dörrhängare, men den kom inte med på bild. :) 

Ångest

| Postat i: Vardag
7
Det är en sak som jag inte har berättat ännu som hände oss i Alanya som inte var så roligt. 
På måndagen när vi åkte in och shoppade i Alanya så hände en hemsk sak på vägen hem, för då skulle man åka igenom en tunnel som var ca 1,4 km (om jag minns rätt), men när vi kom in i tunneln blev det kö och folk började tuta, vifta med händerna, skrek åt varandra, vände bilarna och försökte köra ut igen och att folk tillsist började springa ut ur tunneln. Jag fick en otrolig panik och när chauffören förklarade att de brann där inne visste jag inte hur allvarligt det var förs och funderade på om man skulle gå ut ur bussen och gå ur tunneln, men jag hann inte fundera så mycket innan vi såg svart rök framför oss, med panik, tårar i ögonen och dödsångest skrek jag åt min kille att vi måste springa, när vi kom ut ut bussen hade röken hunnit förbi oss och man såg bara 2 meter farmför, så i ca 100 meter sprang vi allt vi kunde i svart rök, och vi sprang en bra bit bort, ( bilden är tagen typ halvvägs ). 
Det är det värsta jag varit med om, jag trodde verkligen att jag skule dö och funderade på att ringa hem och säga att jag älskar alla så mycket. 
 
Det här sitter fortfarande kvar i mig, har drömt om denna händelse några nätter och när jag åker i eller ser en tunnel tänkter jag på denna händelse. 
 
Oj! Nu blev det ett väldigt långt inlägg. 
 

Shopping i Alanya

| Postat i: Style & New in, Vardag
7