O'learys

| Postat i: Vardag
4
 
 Blev en kort helg hos mamma igen, i lördags kväll drog jag ut med några från högstadiet till O'Learys med bowling och lite chill, var riktigt trevligt. (och jag vann på min bana!) Så jag skulle slippa åka hem hela vägen själv så åkte jag till mamma och sov där som att alla bor i samma område. Kom hem sent och vaknade hyfsat tidigt om man räknar med när jag gick och la mig, så nu är jag grymt tött så ska faktiskt börja röra mig mot sängen nu som att klockan ringer kl.6 imorgon bitti.. 
 
Tråkigt nog har jag inte träffat man prins på ett dygn och när han kommer hem så sover nog jag, och sen kommer jag åka innan han hinner vakna, och som grädde på moset börjar han jobba innan jag komemr hem och jobbar sent. Förhoppningsvis hinner jag umgås med honom lite på tisdag. Men det får tiden avgöra då. 

Mysdress

| Postat i: Vardag
4
 
Usch, var grymt trött imorse och höll på att somna på tåget x antal gånger. Men hade dans idag och det var riktigt roligt fakstiskt, inte precis dans dans, utan var hur man kan arbeta med dans med barnen. Sen kom min älskade pappa och hämtade mig, tanken va att jag skulle åka till hans jobb, men slapp det, så slapp även frysa. Åkte och hade suchidejt med honom innan han skjutsade mig till tåget.
Väl hemma höll jag på att frys ihjäl så böt till mjukisdressen och satte mig under värmefilten. Hade aldrig klarat mig utan den här hemma! 

Hur kan jag inte längta?

| Postat i: Vardag
2

Det är inte alls lång tid kvar tills jag fyller 20! woop woop.. Men som att jag fyller mitt i veckan och har lektioner hela dagen så blir det inte så mycket mer än att fira med pojkvännen sen tror och hoppa jag att familjen kommer hit och kanske pojkvännens familj? det har vi inte pratat om, med det skulle vara trevligt. Sen blir det party med vänner helgen efter sen några helger efter det blir det dubbel party för mig och mamma med släkt och vänner.