Livet flyter på som det ska

| Postat i: Vardag
1
Det går bra nu.! Skolan är typ klar nu! Sjukt skönt, har ett muskelprov imorgon och sen ett seminarium nästa fredag, och det är bara läsa rakt av från ett papper som vi redan skrivit. Så det kan man säga också är klart, inget man måste plugga på iaf !! :D Så nu är det bara tagga sommarlov! Och nu är det en långhelg att se fram emot.! lördag till torsdag! SOFT ! en dag i skolan nästa vecka, så det är helt underbart nu.


Underbar idrottslektion !

| Postat i: Vardag
2
Idrotten har aldrig varit så bra som idag!! Visst att vi gick 7,37 km.. men i början av rundan så mötte vi DANNY !! OMG, ångrar som fan bara att jag inte stanna och typ tog foto eller nått!! Aja, ingenting att vara irriterad över nu, gå där oftare och hoppas på napp ;) Ska ju springa den rundan på fredag, så vi får se ;)

'

Gaaah, snygging !!


Miss you baby

| Postat i: Vardag
1
Längtar redan till nästa helg och få träffa älsklingen. Hade en ortoligt mysig helg med honom, och nästa vecka blir det under 5 dagar då jag inte har några rester i skolan och blir ledig måndag o tisdag och onsdag är ledigt. TOPPEN!! Igår kväll va va ute med några, innan dom kom fotate jag och älskling lite, och nu har jag börjat gilla åka longboard, så vill verkligen köpa en, men det kostar ju en massa pengar :( Så jag får nöja mig med att åka på älsklingens :p Så nästa helg då jävlar blir det till att åka!